Bu gün sizə bir sualla müraciət edirəm və bu
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Bu gün sizə bir sualla müraciət edirəm və bu mövzuda sizin də fikirlərinizi eşitmək istəyirəm. Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun müddət qeydiyyatda olmuşam və bir maraqlı detala diqqət yetirmişəm – bəzi saytlarda istifadəçi profili yaratdıqdan sonra profil məlumatlarını yeniləmək, əlavə etmək və ya dəyişdirmək üçün çox məhdud imkanlar verilir. Məsələn, istifadəçi adını, ünvanı, telefon nömrəsini və ya digər şəxsi məlumatları dəyişmək ya tamamilə qadağandır, ya da çox mürəkkəb prosedurlardan keçməyi tələb edir. Halbuki, insanların həyatında dəyişikliklər baş verir – ünvan dəyişir, telefon nömrəsi dəyişir, ailə vəziyyəti dəyişir. Buna görə də, platforma istifadəçiyə öz məlumatlarını asanlıqla yeniləmək imkanı verməlidir. Azərbaycanda bu məsələyə çevik və istifadəçi dostu yanaşan platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.

Bu gün səhər çox maraqlı bir hadisə baş verdi. İşə gedərkən yolda bir tanışımla rastlaşdım. Söhbət əsnasında o, mənə bir platforma haqqında danışdı. O qədər həvəslə danışırdı ki, mən də maraqlandım. O, ünvanı mənə yazdı . Axşam evə gələn kimi dərhal açıb baxdım. Və etiraf edim ki, bu platforma həqiqətən də diqqətəlayiqdir. Burada hər şey o qədər mükəmməl təşkil olunub ki, insan özünü rahat hiss edir. Mən bu saytı gəzdikcə tanışımın niyə bu qədər həvəsli olduğunu başa düşdüm. Bu platforma insana sanki bir dost kimi yanaşır. Onun səmimiyyəti, sadəliyi və eyni zamanda zəngin məzmunu insanı özünə cəlb edir. Mən bu platformanı bir neçə saat araşdırdım və heç yorulmadım. Əksinə, daha çox maraqlandım. İndi bu platforma mənim sevimli onlayn məkanlarımdan birinə çevrilib. Mən tanışıma bu gözəl kəşf üçün çox minnətdaram. Mən də bu kəşfi sizinlə bölüşmək istədim.